Könyv rajongók oldala!! :)

Akit csak egy kicsit is érdekelnek a filmek, könyvek, egy-egy sorozat az megtalálta a számára legjobb oldalt! Remélem mindenkinek tetszik az oldal, aki csak ellátogat rá. :)

Shadowhunters-Árnyvadászok:
1.évad:
Röviden a sztori:
A már megismert történet (A végzet ereklyéi:Csontváros-film és könyv) kicsit másképpen megfogalmazva, sorozat formájában. A szereplők a sztori ugyanaz.
Véleményem:
A könyvhöz nem mindig olyan mértékben passzol a sorozat mint kéne de így is nagyon jó lett. Nekem a sorozat kicsivel jobban tetszett mint a film.
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki már olvasta a könyvet.

The Originals- Az Ősök:
The Vampire Diaries egy spin-off-ja.A Vámpírnaplókból már megismert Mikaelson testvérekről és a vérfarkas, Hayleyről szól ez a sorozat.
1.évad:
A történet:
Az egész azzal kezdődik, hogy látunk egy jelenetet abból hogyan érkeznek meg a Mikaelsonok New Orleansba. Innen folytatódik azzal, hogy Klaus és Elijah megtudja, hogy Hayley terhes Klaustól. Miután Klaus végül elfogadja ezt az egészet, kezd fordulatot venni a sztori. Felbukkan egy régi ismerős, Marcell és feltűnik a színen Rebekah is, a harmadik Mikaelson. Innen bonyolódik tovább a történetük Nwe Orleans csodálatos városában.
Véleményem:
Habár a Vámpírnaplók sorozatot még nem láttam ez nagyon tetszik. Jó megfigyelni, hogy ki hogyan képzeli el a vámpírokat, vérfarkasokat és a hibrideket.
Minden fantasy rajongónak ajánlom.
2.évad:
A történet ott folytatódik ahol az első évadot befejeztük. Vagyis mindenki a Francia Negyedben azt hiszi, hogy Klaus és Hayley gyereke, Hope halott. Ebben az évadban is sok fordulatra számíthatunk. Rég elveszett családtagok bukkan fel, szinte a semmiből. Egyes személyek olyan változásokon mennek keresztül amire senki nem számít tőle. És csak tovább bonyolódik a sztori.
Véleményem:
Szerintem a rendezők most is nagyot alkottak. Nagyon jó lett, legalábbis az én meglátásomban.
3.évad:

Reign-Az uralkodónő:
1.évad:
Röviden a sztori:

I.Mária skót királynő 6 éves kora óta él Franciaországban, saját biztonsága és a két nép közti szövetség miatt. Amikor 15 éves lesz visszatér a francia udvarba, ahol meg kell küzdenie a gonosz intrikákkal, és nem egy merénylettel is akár. Hogy miképpen alakul az élete ezentúl nem mások fogják eldönteni, hanem ő maga. Nem fogja hagyni, hogy csak úgy írányítgassák.
Véleményem:
Szerintem egy nagyon jó, nagyon tartalmas sorozatot alkottak a rendezők. A történetet nemcsak azoknak ajánlom akik szeretik a történelmet, hanem azoknak is akik a drámai sztorikat is imádják, mert ebben a szériában nagyon sok drámai fordulatot fedezhetünk fel.
2.évad:
Miután Henrik meghal Ferenc és Mária lesz az uralkodó. Ferenc azonban az első nehézségnél nincs felesége, Mária mellet. A házasságukban sok próblémát fog még okozni az, hogy Lolának Ferenctől van a gyereke. Néhány új szereplő is felbukkan, mint például Louis de Bourbon-Conde, a királyi család egy távoli rokona, aki még sok bonyodalmat hozhat az uralkodói párra.
Véleményem szerint ez is jó évad lett. Nagyon érdekes és izgalmas fordulatokkal szinesítették az új évadot.
3.évad:
Miután Mária már sok mindent elvesztett az angolok miatt, most édesanyja és szeretett férje is meghal. Ezek után a szörnyű csapások után még több balszerencse fogadja a francia udvarban, már nem az a szeretettel fogadott szövetséges mint aki régen volt. Nem most már csak egy probléma egyesek szemében. Az uralkodói szerepet tovább adta Ferenc öccsének, Károlynak. Viszont ameddig nem nagykorú addig régensnek kell uralkodni a nevében. De vajon ki lesz az? Sok bonyodalom vár ebben a szériában is szereplőinkre.
Csak azt tudom mondani, amit már a többi évadnál leírtam, én egyszerűen imádtam nézni ezt az évadot is. Bár még csak magyar felirattal lehet interneten megnézni, azért még is csak érdemes rászánni az időt.

Game of Thrones-Trónok harca:
Az évadok cselekményeit a könyv véleményező rovatnál bővebben is olvashatjátok.
Itt most nem külön a szériákat szeretném véleményezni hanem az egészet. Szerintem rendezők, a forgatókönyvírók nagyon jó munkát végeztek.Egyszerűen imádtam nézni a sorozatot. Nagyon jó lett. Ezzel azonban nemcsak én vagyok így, hanem maga könyvíró, George R.R. Martin is így vélekedik. Jó néhány olyan kulisszák mögötti videókba bevágták azt is, hogy ő mit gondol a sorozatról. Neki is ugyanúgy tetszett, mint nekem. Remélem a 7. évadban sem fogok csalódni.
 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 5
Heti: 10
Havi: 36
Össz.: 4 827

Látogatottság növelés
Oldal: Sorozatokról a véleményem
Könyv rajongók oldala!! :) - © 2008 - 2019 - wry.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »